Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κορδέλλες στα μαλλιά

Τώρα που χειμωνιάζει και μουνταίνει ο καιρός, λατρεύω τα έντονα χρώματα. Ωραία τα σκουφάκια, αλλά έτσι για αλλαγή έπλεξα μάλλινες κορδέλλες με στόλισμα ένα λουλουδάκι (είχα ξεκινήσει στην προηγούμενη ανάρτηση) για τα κοριτσόπουλα (και όχι μόνο) της οικογενείας  που ενθουσιάστηκαν. Δυστυχώς το κεφάλι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για μοντέλο ... διάβαζε. Έτσι αρκέστηκα σε φωτογραφίες πάνω σε σκαμπώ και σε πλάτη καρέκλας γιατί ανυπομονούσα να σας δείξω τα πρόσφατα ... κατορθώματά μου στο βελονάκι! Το δε πορτοκαλί κασκώλ που ξεκίνησα με βελόνες προχωρά αργά αλλά σταθερά. Είμαι στο δεύτερο κουβάρι νήμα και πιστεύω ότι θα πάρει άλλο ένα, οπότε ελπίζω μέχρι το τέλος του χειμώνα να είναι έτοιμο και στολισμένο!

Στα δε λουλουδάκια έβαλα έξτρα στόλισμα χαρούμενες χαντρούλες από αυτές που  βρίσκεις στο Μοναστηράκι!




 

3 σχόλια:

Ροδανθη είπε...

Σοφία μου καλημέρα τι υπέροχες κορδέλες είναι αυτές!!!! Ο,τι πρέπει για το κρύο σκεπάζεις και τ΄αυτιά έτσι super.Καλή εβδομάδα να έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες χειροποίητες κορδέλες. Μας λείπει πολύ το χειροποίητο από τη ζωή μας. Πολύ καλή ιδέα για όσες δεν θέλουν να φοράνε κανονικό σκουφί. Φιλάκια Θεανώ.

Σοφία Ζ. είπε...

Μέχρι να απαντήσω έκανα και άλλες δημοσιεύσεις. Δυο δημοσιεύσεις πιο πάνω και θα δείτε καλές μου τις "νέες" δημιουργίες μου!!1!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...