Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κουτιών ντεκουπάζ ... η συνέχεια


Μετά τις πρώτες μου απόπειρες, άρχισα να μαζεύω κουτιά παπουτσιών  προκειμένου να προχωρήσω στην επόμενη φάση ... ντεκουπάζ. Το καλό που βγήκε από αυτήν την υπόθεση είναι ότι συμμάζεψα τα πάντα μέσα στο σπίτι. Από τις αποδείξεις για την εφορία, πιστοποιητικά, την αλληλογραφία, τους λογαριασμούς,χύμα φωτογραφίες από το παρελθόν που περιμένουν ταξινόμηση, άπειρα μα άπειρα σας λέω χαρτάκια, που θα αναρωτιέστε γιατί τα κρατάω, το ίδιο και εγώ. Όμως, σκέφτομαι μόλις τα βλέπω, για να μην τα πετάξω την πρώτη φορά, σημαίνει ότι κάποιο σκοπό θα είχα και δεν τον θυμάμαι τώρα, οπότε ας τα φυλάξω και βλέπουμε. 
Επί του θέματος όμως, οι αρχικές μου προσπάθειες και οι επόμενες έγιναν με ακρυλικά χρώματα. Κάποιος με συμβούλεψε ότι πιο ευκολοδούλευτες είναι οι τέμπερες.και είπα να χρησιμοποιήσω τέμπερες. έλα όμως που μόλις άπλωνα την κόλλα μετά διαλυόταν η μπογιά. Λυπήθηκα πολύ να πετάξω τα κουτιά και συνέχισα απτόητη. Μετά πολλών κόπων και βασάνων τα ολοκλήρωσα με αρκετά ελαττωματάκια που όμως δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα, και στη συνέχεια τα βερνίκωσα ώστε να μην ... ξεβάφουν. 
Αντί για χαρτοπετσέτες, έκανα χαρτοκοπτική σε ό,τι περιοδικό βρισκόταν στο σπίτι και διακόσμησα τα κουτάκια μου. 
Ορίστε τα αποτελέσματα της τέχνης μου....


















6 σχόλια:

Ξανθή είπε...

Καλημέρα, μαθήματα για αυτή την τεχνική κάνεις φιλενάδα;; με τι τα ξεπληρώνω ;;
Καλό Σ/Κ

Ροδανθη είπε...

Σοφία μου πανέμορφα γεια στα χέρια σου,φιλιά!!!!

Σοφία Ζ. είπε...

Με ένα βαζάκι από τις υπέροχες μαρμελάδες σου Ξανθή μου και εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε! Φιλιά καλό Σ/Κ

Σοφία Ζ. είπε...

Ροδάνθη μου σε ευχαριστώ! Είναι και πολύ πρακτικά!

χρυσάνθη είπε...

Και εγώ αυτό το διάστημα αυτή τη δουλειά κάνω.Διακοσμώ τα κουτιά παπουτσιών για να συμμαζέψω τα μικροπράγματα!!Μπράβο Σοφάκι !!Καλό ΣΚ και φιλάκια!!

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Τι πολλά που έκανες!!!! Πολύ όμορφα!!!! keep on...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...