Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κουτιά με ντεκουπάζ

Μετά από πάαααρα πολύ καιρό εμφανίστηκα ξανά! Ναι, είμαι καλά, τουλάχιστον σε υγεία και εγώ και η οικογένεια μου! Μου έλειψαν τόσο καιρό τα μπλογκοσπιτάκια μου. Πέρασα πρώτα από εδώ που είναι εύκολο. Τα κουτιά αυτά περίμεναν στο πρόχειρο από τα Χριστούγεννα! Ναί, από τότε! Χρησιμοποιήθηκαν ως συσκευασίες σε δωράκια μεταξύ φίλων. Είπα να μην περιμένω ως τα επόμενα Χριστούγεννα και τα δημοσιεύω τώρα. Αποτελούν τις πρώτες προσπάθειες μου σε ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα. 


 

  

 

  

  
\
  
Εύχομαι να μην απουσιάσω ξανά τόσο και να τα λέμε!

8 σχόλια:

Ροδανθη είπε...

Σοφία μου τι έκπληξη είναι αυτή,απ΄αλλού σε περίμενα και αλλού μου βγήκες χαχαχα!!!!Πολύ χαίρομαι για την επάνοδό σου,ελπίζω μόνο να μην είναι μόνο εδώ....!!!!Τέλεια τα κουτιά σου και θέλω κάποια στιγμή να μου πείς πώς γίνετε.Να είσαι καλά πολλά φιλιά!!!!!!

Σοφία Ζ. είπε...

Ροδάνθη μου γεια σου και από εδώ. Τώρα είδα και την αναπάντητη, θα σε πάρω! Κρίθηκα να θυμηθώ τους κωδικούς για να μπω στον Blogger. Εμ! Ξεχνιούνται όταν δεν χρησιμοποιούνται! Αργότερα θα περάσω και από το μεγάλο μας μπλογκοσπιτάκι! Εκεί σκοπεύω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο, Φιλιά Ροδάνθη μου!

Ξανθή είπε...

καλώς την κι έλεγα ποιος θα με μάθει αυτή την τέχνη έστω λίγο να παίξω κι εγώ. Χαίρομαι που λες ότι είστε όλοι καλά και θα τα πούμε ελπίζω κι από κοντά επιστρέφοντας.
Πολλά φιλιά

Maria B. είπε...

Σοφάκι μου γλυκό εύχομαι τα καλυτερότερα !!! πιστεύω να είναι όλα καλά και να σ'εχουμε πάντα κοντά μας. Πολύ καλό το αποτέλεσμα των κουτιών, περιμένουμε και την συνέχεια !!!

φιλια πολλά πολλά

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Σοφία
καλώς επέστρεψες,γερη και δυνατή!
Μία φιλική "συμβουλή" για τη συνέχεια:μη χρησιμοποιείς χαρτοπετσέτα σε σκούρο φόντο,χάνεται. Ιδανικό γι αυτό έιναι το χαρτί
Ελπίζω να μην υπάρχει παρεξήγηση.
Καλό ξημέρωμα

Σοφία Ζ. είπε...

Ξανθή μου καλημέρα! Καταπληκτική δασκάλα βρήκες! Μόλις ξεκίνησα ξέρεις (Εννοώ πριν μήνες, αλλά δεν είχα και πολύ μεγάλη συνέχεια μετά). Θα τα πούμε!

Σοφία Ζ. είπε...

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας βρίσκω πάλι. Νιώθω σαν να ήμουν συνέχεια εδώ!

Σοφία Ζ. είπε...

Χαρά καλημέρα!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Είναι όχι απλώς καλοδεχούμενες αλλά και πολύ χρήσιμες. Ως αρχάρια, χωρίς βοήθεια πίστεψε με πάω στα τυφλά!
Καλημέρα και πολλά φιλιά!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...