Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρώτη επαφή με τον πολυμερικο πηλό


Πέρσι ξεκίνησα να πειραματίζομαι με τον πολυμερικό πηλό. Μετά τις πρώτες προσπάθειες δυστυχώς δεν βρήκα το χρόνο ή τη διάθεση να ξανασχοληθώ. Με απορρόφησε και το πλέξιμο, οπότε και τον λίγο χρόνο που έβρισκα και βρίσκω, προσπαθώ να τελειώσω τα τουλάχιστον οκτώ πλεκτά που έχω ατελείωτα. Βραβείο βλέπω να παίρνω για τον αριθμό των ατελείωτων χειροτεχνημάτων. Όμως κάποια κομμάτια που έφτιαξα, σκουλαρίκια και κολλιέ τα είχα φωτογραφίσει και τα είχα μάλιστα και ετοιμάσει για να τα αναρτήσω στο μπλογκ, αλλά όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, έμεινε ανολοκλήρωτη η προσπάθεια.  Ίδιον του χαρακτήρος μου, σε λίγο θα πιστέψω ότι είναι τα μισοτελειωμένα πράγματα!

Ήρθε όμως η στιγμή που είπα να τα δείξω και ίσως είμαι τυχερή και μετά την ανάρτηση, βρω το χρόνο να ξαναρχίσω πιο πολύπλοκα εγχειρήματα αυτή την φορά.

Πρώτες προσπάθειες ήταν αλλά μπορώ να πω ότι τότε με ενθουσίασε ο πολυμερικός πηλός, λίγο προς μαγειρική μου φέρνει κιόλας (με πλάστες, μαχαίρια, σουβλιά, ανοίγματα φύλλου, πλασίματα, ψησίματα) οπότε είμαι στο στοιχείο μου.










4 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ομορφα! ολα τους!

Σοφία Ζ. είπε...

Καλή μου ΕΚΦΡΑΣΟΥ σε ευχαριστώ! Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Σοφία μου πώς δεν γνώριζα η ανόητη τη σελίδα σου; Θέλω ξύλο μετά μουσικής!
























jogos























jogos online gratis

Σοφία Ζ. είπε...

Γλυκειά μου Αντιγόνη, μουσική στην εκπομπή σου περιμένω να ακούσω πολλή και καλή!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...