Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Πλεκτά τσαντάκια .... συνέχεια!Σας είχα
 πει ότι όταν ξεκίνησα το πρώτο τσαντάκι, στο μυαλό μου σχηματίστηκαν τα σχέδια για τα επόμενα τσαντάκια, με λίγη βοήθεια από τη Δήμητρα, που μόλις ακούσει για σχέδιο, βάζει το δικό της μυαλό σε λειτουργία και αν δεν το δυσκολέψει το σχέδιο δεν ησυχάζει, και με την ουσιαστική συμβολή της Θεανώς που η έρμη έχει τόσα στο κεφάλι της έχει σχεδόν αναλάβει και την .... εργολαβία να φοδράρει τα τσαντάκια και να τα ράβει (βλέπετε εγώ πλέκω μόνο ... ε και ράβω στό χέρι κουμπιά, κουμπώματα, τελειώματα). Την ευχαριστώ και δημοσίως γιατί ξέρω ότι μου κάνει πολύ μεγάλη χάρη να συμμετέχει στην τρέλα μου.

Ιδού λοιπόν οι τελευταίες .... δημιουργίες μου!!!!! Τσαντάκια βραδινά από νήμα με μεταλλιζέ κλωστή (αν το λέω σωστά)


Και δυο μεγάλα πορτοφολάκια


Τα μικρά μου πορτοφολάκια, παρατεταγμένα σε όλα τα χρώματα (που διέθετα)


Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι καρφιτσούλες - λουλούδια, που βγαίνουν πια σε όλα τα χρώματα και μεγέθη.Φιλάκια πολλά και καλό μήνα!


6 σχόλια:

Μαiρη είπε...

Θα σε βλέπει η Θεανώ και θα την πιάνει τρέμουλο!!!Που να φοδράρει η έρμη τόσα τσαντάκια!!! Χαλάλι σου όμως!Τώρα, κάθε σου ρούχο θα έχει και το ασορτί τσαντάκι!!!

Nena είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ....ΟΙ ΚΑΡΦΙΤΣΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΤΣΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Σοφία Ζ. είπε...

Μαίρη μου, μ' αγαπάει πολύ η Θεανώ, δεν μου χαλάει χατήρι, .... ακόμη! καλό Σ/Κ

Σοφία Ζ. είπε...

Νένα μου καλή ιδέα, θα φτιάξω και άλλες!!!! Καλό Σ/Κ

Ροδανθη είπε...

Σοφία μου να ΄μαι πάλι,καλά μετά απο τόσες μέρες εκτός μπλοκογειτονιάς έπαθα μια στέρηση η γυναίκα,τί αριστουργήματα έκανες πάλι;Μπορώ να διαλέξω ένα;Το μαύρο με τις χάντρες παρακαλώ,γειά στα χέρια σου φιλάκια πολλά.

Penelope είπε...

Στο είπα και προσωπικά καλή μου Δήμητρα, μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση οι ικανότητες που έχετε στα χέρια εσύ και άλλες φίλες bloggers. Μεγάλο χάρισμα αυτό.

Ευχαριστώ δε, θερμά για το όμορφο δωράκι σου και την ωραία παρέα. Επιφυλάσσομαι σύντομα κι' εγώ με κάτι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...